Recordaantal Deelnemers bij de Halve van Vroomshoop

4 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen zondag was het Zandstuvebos en omgeving het decor van de jaarlijkse Halve van Vroomshoop, een hardloopevenement georganiseerd door Loopgroep de Zandstuve. Deze editie werd een onvergetelijke ervaring voor de bijna 250 deelnemers dankzij het prachtige loopweer.

Een uitdagende race

Bijna 100 deelnemers namen de uitdaging aan om de volledige 21.1 kilometer te lopen, terwijl anderen kozen voor de kortere afstanden van 1.5, 5 en 10 kilometer. De Halve van Vroomshoop trekt niet alleen hardlopers uit de buurt aan, maar ook uit alle uithoeken van het land, van Amsterdam tot Groningen. Het parcours biedt een avontuurlijke route door het prachtige landschap, langs weelderige bomen, kabbelende beekjes en uitgestrekte velden.

Kinderloop en betrokkenheid

Een hoogtepunt van de dag was de betrokkenheid van Sjors Sportief bij de kidsrun. Met veel enthousiasme moedigde hij de jongste deelnemers aan tijdens hun eigen race van twee rondjes van elk 750 meter.

Steun en beloningen

De deelnemers werden langs de route aangemoedigd door enthousiaste supporters. Na de race werden ze beloond met unieke medailles, een tastbare herinnering aan hun prestatie en doorzettingsvermogen. Het succes van de Halve van Vroomshoop is niet alleen te danken aan de deelnemers en organisatoren, maar ook aan de vele vrijwilligers wiens toewijding en inzet het mogelijk maken dat dit sportieve evenement elk jaar weer plaats kan vinden.

Met herinneringen aan een prachtige dag vol sportiviteit en verbondenheid, kijken we al uit naar de volgende editie van dit geweldige evenement.